CONTROL UNION TÜRKİYE BIOFACH´A KATILDI

03 Ağustos 2016

Control Union her yıl olduğu gibi bu yıl da müşterileri ile dünyanın en büyük organik fuarı olan BioFach´ta buluşarak talepleri karşıladı.
129 ülkeden 2.235 firmanın katıldığı dünyanın en büyük organik fuarı BioFach 10-13 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg şehrinde gerçekleşti. Hububat, bakliyat, yağlı tohumlar, organik kuru ve kabuklu meyveler, zeytin ve zeytinyağı, konserve ve salamura meyve ve sebzeler, dondurulmuş meyve ve sebzeler ve çay gibi organik ürünlerin sergilendiği fuara 42 bin’i aşkın ziyaretçi katıldı.
Dünya’nın her yerine yayılmış olan Control Union ofislerinden organik tarım ve organik tekstil sertifikasyonu uzman çalışanları BioFach’ta müşterileri ile 1 nolu holde 405. stantta buluştu. Fuara, Control Union Hollanda, Hindistan, Almanya, Tanzanya, Sirilanka, Peru, Malezya, Macaristan, Ukrayna ofislerinden temsilciler bulunurken Control Union Türkiye ekibinden de 5 temsilci oradaydı. Organik Tarım ve organik tekstil sertifikasyonu alanında Türkiye lideri olan Control Union, fuarda müşterileri ile buluşarak talepleri karşıladı.